Over ons

Fita Products – Uw partner in hygiëne

Allesomvattend assortiment
Kiest u voor Fita Products als uw professionele partner in hygiëne, dan kan u beslist op beide oren slapen. U kiest niet alleen voor kwaliteit maar bovendien spaart u heel wat tijd uit. Fita Products biedt namelijk een allesomvattend assortiment van professionele schoonmaakbenodigdheden en producten die instaan voor de persoonlijk hygiëne. Hierdoor hoeft u niet meer met verschillende toeleveranciers te werken. Onze e-commerce maakt het voor u als klant makkelijk om in een oogopslag het volledige gamma te kunnen bekijken dat onze groothandel te bieden heeft. Via de zoekfunctie op de website vindt u met één klik het product terug waar u naar op zoek bent, snel en overzichtelijk.

Persoonlijke service
Met de dynamiek en het enthousiasme van een jong en fris bedrijf, garandeert Fita Products een persoonlijke service. Zaakvoerder Filip Taelman of één van zijn medewerkers van het FITA team maken voor u tijd vrij als bepaalde producten of materialen om extra uitleg vragen. Dit persoonlijk contact staat garant voor gerichte informatie over het brede assortiment.

Personeelsopleidingen
“Poetsen, dat kan iedereen”, of daar gaan we tenminste van uit. Het tegendeel is waar. Net als alle andere beroepen, vraagt dit de nodige expertise en op dat gebied is er heel wat ruimte voor verbetering. Fita Products brengt uw personeel de kneepjes van het vak bij zodat er efficiënt wordt omgegaan met uw tijd en dat met het gewenste resultaat.

Tevreden klanten
Een goed product hoeft niet duurder te zijn. Klanten die vertrouwen op Fita Products vindt u dan ook terug in uiteenlopende sectoren:
- de gezondheidszorg (ziekenhuizen, dokterspraktijken, rusthuizen…),
- de overheid (stads- en gemeentebesturen, scholen, ...),
- horeca (hotels, cafés, restaurants, …),
- particuliere sector (garages, …),
- industrie, …. .

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en hygiëne
Moet u met uw bedrijf beantwoorden aan de HACCP-norm? Dan bent u bij Fita Products aan het juiste adres. Het voedselveiligheidslabel HACCP is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen die uitgaat van de Europese Unie. Dit controleproces wil ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Een professionele aanpak van hygiëne is dan ook onontbeerlijk. Fita Products kan hierin een belangrijke rol spelen, zowel wat de persoonlijke hygiëne (handhygiëne, …) als de bedrijfshygiëne (schoonmaken ruimtes, toiletvoorzieningen, keukens, …) betreft. Aangezien onze producten goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie, blijft uw werkplek veilig en hygiënisch met de hulp van Fita Products.

U hebt momenteel nog
geen bestellingen
geplaatst.
 
Ga naar uw caddy